Warning: Undefined array key "action" in /home/cfpmd/public_html/wp-content/themes/astra/functions.php on line 2

Warning: Undefined array key "action" in /home/cfpmd/public_html/wp-content/themes/astra/functions.php on line 14
Despre Noi - CFP - Centru de Formare Profesionala (Don Bosco)

Despre Noi

Despre noi

Câteva cuvinte despre noi

Centrul de Formare Profesională (CFP) Don Bosco funcționează în cadrul juridic al Fundației Don Bosco și are ca scop principal ajutorul dat tinerilor vulnerabili, pentru a-i ajuta să obțină competențe în muncă care să le permită să trăiască ca cetățeni cinstiți care contribuie la dezvoltarea națiunii

CFP Don Bosco își propune să organizeze diferite tipuri de cursuri de formare profesională, prin care să contribuie la oferta formativă generală din Republica Moldova cu un conținut de calitate, adresat în primul rând tinerilor fără instruire profesională, și în special acelora care – din diferite motive – nu au posibilitatea de a urma alte cursuri. Urmând principiul nediscriminării, oferă aceste cursuri – cu plată – și tuturor acelora care doresc să învețe această meserie.

După experiența dobândită în cadrul unor proiecte internaționale în domeniul formării profesionale, CFP Don Bosco a început să ofere în mod constant cursuri în domeniul sudurii, datorită cererii pieței.

Pentru obținerea unei înalte formări calitative, CFP Don Bosco a pregătit cu ajutorul specialiștilor internaționali personal calificat care să predea aceste cursuri de sudură. În același scop, a achiziționat aparatură de sudură de înaltă performanță, de ultimă generație, care permit diferite tipuri de sudură inclusiv un simulator de sudură. De asemenea consumabilele necesare procesului de deprinderi practice nu sunt limitate decât de timpul efectiv al cursului.

Programa de pregătire în sudură se desfășoară după Standardele Europene, ceea ce presupune diferențierea formării în funcție de: procedee de sudură, tipuri de materiale de bază care se sudează și material de adaos, poziții de sudură și grosimi ale metalului.

{{ brizy_dc_image_alt uid='wp-b3b104a2dc49b0a16af07f7cd74e8594' }}

Click pe imagine pentru a vedea Certificatul

Adresa

Stradela Muncești nr. 9, Chișinău, MD-2002


Email

cfp@donbosco.md


Telefon

Fix: 022 000954

Mobil: 078 110760


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/cfpmd/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373